Izakaya
Smårätter/Small dishes
- Yellowtail195.-Hamachi, ponzusojasås, yuzu, jalapenosalsa, vårlök, stenbitsrom
- Fõrurõru165.-Egengjorda veganska vårrullar med svamp, nemsås och chilisås
- Miso Kurotara195.-Kombubakad, misomarinerad svarttorsk,
rostad rotselleripuré, vitlöksfräst grönkål och betachips
- Phõ kurakkã195.-Phõkryddade rischips, halstrad ryggbiff, böngroddar, morot, rödlök, shiitake, koriander,
mynta och thaibasilika
- Robusutã ’rõru’185.-Stekta havskräftor i Hattori-kryddsmör,
petit choux, shiitake, picklad silverlök, gurka, honungsaioli
- Suteki Shõga195.-Ingefärs- och teriyakistekt ryggbiff med sötpotatistempura
- Char siu kushi165.-Fermenterade kamben med egengjord char siu-
sås, puffat ris, vårlök och kewpie
- Chikin karaage185.-Vitlök/ingefärasmarinerade kycklinglår, egen-gjord hoisinsås, kinesiska pannkakor, gurka, cantaloupmelon och vårlök
- Chikin Baozi175.-Egengjorda kycklingsfyllda baozidumplings, höstbuljong och vårlök
- Mapo tofu165.-Vegansk mapo tofusås, friterad tofu, purjolök, gul paprika, yuan you bönor och vårlök
- Edamame85.-
Soyabönor, salta eller spicy
- Kyuri70.-Krossad gurka i chilisås
- Lilla avsmakningsmenyn (minst 2 pers)595.-
5 serveringar
- Stora avsmakningsmenyn (minst 2 pers)895.-8 serveringar