Meincosu

Varmrätter/Main courses

  • Ahiru
    195:-
    Grillad anka på spett med umeboshi, stjärnanis och shiso

    Grilled duck skewer with umeboshi, star anise and shiso

     

  • Suzuki
    245:-
    Helfriterad havsaborre i tamarind-teriyaki med ananas, rostade cocktailtomater, torkad chili och ingefära. Toppas med koriander, krispig vitlök och scharlottenlöksringar

    Deep-fried whole sea bass in tamarind teriyaki with pineapple, roasted cocktail tomatoes, dried chilli and ginger. Topped with cilantro, crispy garlic and schallots rings

  • Gyuu File
    265:-
    Sous vide tillagad oxfilé med rostad sparris, broccoli, bourbonteriyaki, syltlöksglaze och sesamfrön. Serveras med sallad och ris smaksatt med fågel, svamp och ingefära samt korianderpesto.

     Sous vide beef tenderloin with roasted asparagus, broccoli and bourbon teriyaki, pickled union glaze and sesame seeds. Served with a salad and rice boiled in bird broth, mushroom, ginger and cilantro pesto.