Meincosu

Varmrätter/Main courses

  • Madai
    245:-
    Friterad seabream på skivade tomater och rättikor. Serveras med en salsa och toppas med bonitodressing, mynta, koriander och shisokrasse

     Deep-fried seabream on sliced tomatoes and radishes. Served with a salsa and topped with bonito dressing, mint, cilantro and shiso cress

     

  • Gyuu File
    265:-
    Sous vide tillagad oxfilé med bourbonteriyaki, benmärgssmör, majspuré, tempurafriterad rödlök, pimiento pickles och rostad vitlök. Serveras med en sallad på inlagda cumquats, citrusfrukter och yuzu/teriyakidressing

     Sous vide beef tenderloin with bourbon teriyaki, bone marrow butter, corn purée, tempura fried red onion, pimiento pickles and roasted garlic. Served with pickled cumquats and citrusfruit salad and a yuzu teriyaki dressing 

  • Shizasarada
    185:-
    Sallad på roman-, rosé- och frisésallad, shisoblad, rödlök. Sous vide tillagat kycklingbröst och ägg, shiso och parmesan- croquette, tofukrutonger, hett misomarinerat krispigt sidfläsk och japansk senapsdressing med sojakaramelliserad asiatisk ansjovis och parmesanchips

     Salad of romaine, rose and endive salad, shiso leafs and red onions. Sous vide chicken breast and egg, shiso parmesan croquette, tofu croutons, spicy miso marinated crispy pork and a japanese mustard dressing with soy caramelized asian anchovy and parmesan crisps