Tillbehör/Sides

  • Sarada
    75:-
    Krispsallad, lollorosso, babyspenat, sojapicklad shiitake, blancherade sockerärtor, sparris, broccoli, silverlök, sesamfrön, wasabisoja, wasabiemulsion

    Crispy lettuce, lollorosso, baby spinache, soy pickled shiitake, blanched sugar snaps, asparagus, broccoli, silver onion, sesame seeds, wasabi soy, wasabi emulsion

  • Kokonattsu tu atichoku
    95:-
    Kall kokt kronärtskocka i krämigt kokos/cevichespad toppas med yuzu och kokosskum, vitlöksolja, friterad rödlök och ängssyra

    Cold cooked artichoke in creamy coconut/ceviche sauce topped with yuzu coconut foam, garlic oil, deep fried red onion and sorrel

  • 3-ko no tamago
    125:-
    Tamago med ål och torkad ramslök. Sous vide ägg croquette med shiso och parmesan. Fluffigt stekt ägg med misogräddssås

    Tamago with eal and dried ramson. Sous vide egg croquette with shiso and parmesan. Fluffy fried egg with miso cream sauce

  • Edamame
    55:-
    Soyabönor

    Soybeans

  • Chukaika
    75:-
    Marinerad bläckfisksallad

    Marinated octopus salad

  • Gomawakame
    65:-
    Algsallad med sesam, chili

    Seaweed salad with sesame, chilli