Izakaya

Smårätter/Small dishes

  • Furai dochikin
    155:-
    Bräserade pankofriterade kycklingvingar, picklad stjärnfrukt och mango, mangomajonnäs, mynta, koriander och chili
  • Maguro tataki
    135:-
    Halstrad tonfisk, yuzuinlagda tomater, umeboshi-dressing och shisosalsa
  • Sumokutara
    155:-
    Varmrökt torsk, tomatsås, shiitake, broccolini, choy-sun, krispigt kycklingsskinn och rostad purjolök
  • Sakana mosurin
    135:-
    Bakad mousseline på vita fiskar, vit sparris, beurre blanc, ingefärs-citrussoja, forellrom och nori
  • Ika-yaki
    155:-
    Friterad bläckfisk, fänkålssallad, inlagd citrusfrukt, friterad koriander, rödlök, chili och grapefruktsskum  
  • San kuchi (tre spett)
    125:-
    Teriyakimarinerat vaktelägg med sesamfrön Sojakokt shiitake med misomajonnäs Hoisinglaserat högrev med salladslök
  • Butaniku
    145:-
    15h sous vide bakad fläsksida, chilipicklad romanesco, grillad kungsmussling, örtsallad och fläsksky
  • Age aka ebi
    165:-
    Tempurafriterad rödräka inlindad i svar- vad sötpotatis. Serveras med stenbitsrom, tryffel- och gräslöksmajonnäs  
  • California roll sarada
    135:-
    California-roll-inspirerad vegansk sallad på lätt grillad hjärtsallad, tofu, avokado, gurka, lime, vegansk majonnäs och tångkaviar
  • Bitosarada to biganchizu
    135:-
    Sallad på olika betor, yuzu, ingefära, agave, vegansk getost på cashewnötter, salladslök, asiatiska örter
  • Edamame
    75:-
    Soyabönor, salta eller spicy