Izakaya

Smårätter/Small dishes

  • Pilgrimsmousseline
    145:-
    Mousseline på pilgrimsmussla, tempurafriterat noriblad, tryffel/yuzumajonnäs, rom

    Scallop mousseline, tempura fried nori leaf, truffle/yuzu mayo

  • Råbiff
    165:-
    Oxfilé, het bonitoteriyaki, svart sjögrässallad, krispig lotusrot, rimmad äggula, edamame, rostad purjolök och chilistrån, agar gelé, sesamfrön

    Chopped tenderloin beef, spicy bonito teriyaki, black seaweed salad, crispy lotus root, salted yolk, edamame, roasted leek and chilli straws, agar jelly, sesame seeds

  • Wonton ravioli
    155:-
    Blancherade wontonknyten fyllda med smörstekta kräftstjärtar, karamelliserad schalottenlök, lätt fermenterad salladskål och bokchoy. Serveras med en kall sås på rostade tomater, jalapeno, ingefära, lime och honung

    Blanched wonton units filled with buttered crayfishes, caramelized shallots, lightly fermented lettuce and cabbage. Served with a cold roasted tomato sauce with jalapeno, ginger, lime and honey

  • Ceviche
    145:-
    Lax, avokado, cocktailtomat, koriander, rödlök, chili

    Salmon, avocado, cocktail tomato, cilantro, red onion, chilli

  • Wonton gyuuniku taco
    140:-
    Rostade wontonskal fyllda med biff, lime- & chili- teriyaki, rättika, salladslök och koriander

    Roasted wonton shells filled with pulled beef, lime and chilli teriyaki, daikon, leek and cilantro

  • Wonton kani taco
    140:-
    Krabbröra med schalottenlök, mynta, avokado, fisksås, vitlök, chili, honung, gurka och tobiko

     Fish sauce dressed crab with shallots, mint, avocado, garlic, chilli, honey, cucumber and tobiko

  • Age aka ebi
    145:-
    Tempurafriterad argentinsk rödräka, inlindad i svarvad sötpotatis. Serveras med stenbitsrom, tryffel- och gräslöksmajonnäs

    Tempura fried red shrimp from Argentina, wrapped in turned sweet potatoes. Served with roe, truffles & chives mayo

  • Maguro tartar
    165:-
    Tonfisk och shiitakepasta inlindad i noriblad, lättfräst i olja, serveras med lök och svampdashi, sojamarinerat vaktelägg och wakame. Toppas med svart stenbitsrom och gräslökskräm

    Tuna fish and shiitake paste wrapped in nori leaf and fried, served with onion and mushrooms dashi, soy marinated quail egg and wakame. Topped with lumpfish roe and chives  

  • Age akachan ika
    165:-
    Tempurafriterad babybläckfisk med koriander, rödlök och majs. Serveras med leche de tigre (ceviche spad)

    Tempura fried baby squid with cilantro, red onion and corn. Served with leche de tigre/ceviche sauce

  • Tori karaage
    145:-
    Friterad kyckling, chilimajonnäs, lime

    Deep fried chicken, chilli mayo, lime

  • Kurisupi kakuni
    145:-
    Friterad fläsksida med majspuré, bakad gul lök, rödvinsponzusås och koriander

    Deep fried pork with corn purée, baked yellow onion, red wine ponzu sauce and cilantro

  • Shake tartar
    165:-
    Tärnad rå och rökt lax, gurka och salladslök, yuzupicklade melonkulor, sockerkristalliserad shiso, krispigt laxskinn, yuzuingefära och

    agargelé

    Diced raw and smoked salmon, cucumber and scallion. Served with yuzu pickled melon balls, sugar crystallized shiso, crispy salmon skin yuzu ginger and agarjelly

  • Kunsei ryori
    125:-
    Sotad, rökt och lätt rimmad röding med skinn. Serveras med QP majonnäs, rädisor, yuzupicklat äpple.

    Rökt och sojarimmad tonfisktataki med sauterad shiitake och lökmajonnäs.

    Rökt och smörhalstrad pilgrimsmussla med edamamepuré och sparris

    Blackened, smoked and lightly salted char with skin. Served with QP mayo, radishes, yuzu pickled apple

    Smoked and soy marinated tuna tataki with sauteed shiitake and onion mayo

    Smoked and butter seared scallop with edamame purée and asparagus